ADSL aansluiten

Het aansluiten van een MXLinks ADSL verbinding is zeer eenvoudig: plug & play. Klikt 'ADSL aansluiten' aan en volg de instructie's.

 

Installatie Doe-het-zelf

Zelf ADSL aansluiten is relatief eenvoudig. Volg de stappen in de meegeleverde handleiding. In het kort: sluit de splitter aan op de huidige telefoonlijn. Koppel vervolgens de splitter aan de modem en configureer via een browser en de meegeleverde CD.

Op deze helpdeskpagina's kunt u meer informatie vinden over het aansluiten van ADSL:

ADSL op een ISDN lijn aansluiten

ADSL op een analoge lijn aansluiten

 

Voor telefonische support kunt u tijdens werkdagen bellen naar MXLinks: 023 - 57 30 172.

 

Installatie door een monteur

Basis installatie ADSL | € 70,00 ex. btw

Bij de Basis installatie verzorgt de monteur de montage van de splitter en installeert en configureert de monteur het modem bij de invoer van KPN Telecom. De monteur zal de verbinding installeren en deze,  alsmede de aangebrachte  apparatuur met zijn eigen laptop controleren. U dient zelf de ADSL-verbinding op uw eigen computer aan te sluiten.

Volledige installatie ADSL | € 140,00 ex. btw

Bij de volledige installatie verzorgt de monteur de installatie van de splitter en installeert en configureert de monteur het modem op uw werkplek. De monteur zal het modem aansluiten op een beschikbare ethernetkaart op uw computer en de ADSL-verbinding configureren op uw stand alone Windows PC of laptop. Daarnaast ontvangt u instructies over de werking van uw ADSL-verbinding. Voor Linux of andere OS-en zal u zelf de configuratie op uw PC moeten uitvoeren. Volledige installatie is inclusief de aanleg van interne bekabeling tot 15 meter. Bij meer dan 15 meter interne bekabeling wordt een meerprijs van € 2,95 ex. btw per meter in rekening gebracht.

Installatie SDSL | € 175,00 ex. btw

De monteur verzorgt de installatie van het SDSL modem.  De monteur zal de verbinding installeren en deze, alsmede de aangebrachte apparatuur met zijn eigen laptop controleren op een correcte werking. De installatie is inclusief de aanleg van interne bekabeling tot 15 meter. Bij meer dan 15 meter interne bekabeling wordt een meerprijs van € 2,95 ex. btw per meter in rekening gebracht.

Bij installatie door een monteur zijn de volgende werkzaamheden niet inbegrepen:

 

Aanleg van 220 Volt aansluitpunten.

Boor-, hak-, breek-, timmer-, metsel-, frees-, en graafwerkzaamheden.

U dient zelf te zorgen voor:

 

Een vrij toegankelijke installatieruimte.

Alle benodigde apparatuur (in uw bezit) en tevens direct voor de monteur beschikbaar.

Een direct beschikbare CD-Rom van uw operating system.

Overige bepalingen:

 

Meerwerk op basis van offerte is mogelijk.

Storingstarief is € 70,00 ex. btw per uur

Voorrijtarief is € 50,00 ex. btw per uur

Downloads

 

Handleiding installatie splitter en Modem (nog niet aanwezig)

Handleiding configuratie Modem (nog niet aanwezig)