Diensten

Het beheer van een website is vaak het grote probleem. Het gros van de bedrijven heeft de kennis niet in huis om zelf in de “code” te duiken en aanpassingen aan de website door te voeren. Logisch, hier zijn anderen voor. Maar voor iedere aanpassing de webdesigner inschakelen kan een kostbare zaak zijn. Bovendien is dit toch vaak een vertragende factor.

 

Content Management Systeem

MXLinks heeft daarom zelf een Content Management systeem ontwikkeld. Dit CMS-systeem zorgt ervoor dat u de inhoud van uw website zelf up to date kunt houden, zonder tussenkomst van een designer of een ontwikkelaar. Om hiermee te kunnen werken hoeft u slechts een beetje kennis te hebben van Microsoft Word of een andere tekstverwerkingsprogramma. Veel klanten van MXLinks werken inmiddels naar tevredenheid met dit systeem.

 

Onderhoudstrippenkaart

Het onderhoud van uw website kan ook deels of volledig door MXLinks verricht worden. Hiervoor werken wij met een Strippenkaart. De werking is als volgt: u koopt vooraf een Strippenkaart met een 

x-aantal onderhoudsuren tegen een gereduceerd uurtarief in. Aanpassingen in de website hoeft u vervolgens slechts aan ons door te geven en wij voeren deze zo snel mogelijk door. De verbruikte tijd wordt automatisch en volledig transparant in mindering gebracht op uw Strippenkaart.